Home Slider Omenirea poate dispărea pâna în 2100

Omenirea poate dispărea pâna în 2100

1 min read
0
0
113

Fondatorul SpaceX, Elon Musk declară pentru publicatia Aeon ca omenirea nu are șansă de supraviețuire pe Terra și colonizarea planetei Marte este singura șansă.
Agențiile spațiale au început demersurile necesare popularii planetei Marte, anul 2030 fiind cel mai vehiculat în ceea ce privește implementării proiectului. Elton Musk dorește ca până la sfarșitul secolului, pe planeta roșie să se afle deja un milion de oameni.
elton
“Exceptând perpetuarea naturală a speciei, presupunând ca fiecare transport va numara aproximativ 100 oameni, va fi nevoie de aproximativ 10.000 de drumuri, iar problema echipamentului si a proviziilor complică și mai mult lucrurile. Ar fi nevoie de aproximativ 10 transporturi de marfă pentru fiecare transport de oameni ceea ce înseamnă aproximativ 100.000 drumuri.” A declarat Elton Musk în interviul pentru Aeon.

Anterior acestui an SpaceX a eliberat un comunicat prin care afirma ca s-au făcut progrese mari pentru instalarea primei colonii de oameni până în anul 2020 pe planeta Marte.

Sursa: MailOnline

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…