Home Tehnologie Bateria de la iPhone 6 Plus, mai slaba decat cea de la Galaxy S5 si LG G3

Bateria de la iPhone 6 Plus, mai slaba decat cea de la Galaxy S5 si LG G3

2 min read
0
0
173
Cei de la Consumer Reports au testat bateria noului iPhone 6 Plus si au ajuns la concluzia ca desi este cea mai buna facuta pentru vreun telefon Apple, nu depaseste competitoarele

Cei de la Apple au sustinut puternic ca durata bateriei la noile telefoane, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, este mult imbunatatita fata de versiunele precedente. Cei de la Consumer Reports au testat acest lucru si, cu toate ca acest lucru este corect in comparatie cu predecesoarele lor, insa sub competitie.

In testele preliminare, iPhone 6 Plus cu ecran mai mare a oferit putin peste 17 ore de convorbire dupa o singura incarcare (aceasta fiind media in functie de diferiti operatori). Versiunea mai mica, iPhone 6, a rezistat putin peste 10 ore. Pare departe de cifrele pe care le sustineau cei de la Apple (24 de ore pentru iPhone 6 Plus si 14 ore pentru iPhone 6) insa in general cifrele pe care le ofera producatorii se refera la conditiile ideale.

Este insa un salt fata de iPhone 5S care oferea in jur de 8 ore de convorbire. Insa cele 2 telefoane noi ale celor de la Apple sunt departe de LG G3 si Samsung S5 care ofera 19, respectiv 20 de ore de convorbire.

Sursa – yoda.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Tehnologie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…

Stay Connected

Monden

Load more

Articol aleator