Home Local Câmpina Reactie fara precedent in Campina! Ce se intampla chiar acum!

Reactie fara precedent in Campina! Ce se intampla chiar acum!

3 min read
0
0
82

 Peste 4.000 de semnături pentru o petiție privind introducerea separatoarelor de sens pe DN 1 ce va fi depusă la București

 

Potrivit unui comunicat de presă emis vineri de societatea din Câmpina care a organizat și protestul în negru ca urmare a accidentului de pe DN 1 în care șase persoane, între care cinci câmpineni, au decedat, 4.017 persoane au semnat pentru susținerea unei petiții privind introducerea urgentă a separatoarelor de sens pe DN 1.

Documentul va fi depus luni la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Ministerul Transporturilor, Ministerul Afacerilor Interne și la Direcția Rutieră din cadrul IGPR.

Șase persoane au decedat, sâmbătă seară, pe DN 1, în zona Bisericii Călătorului, în urma impactului violent dintre două autoturisme, victimele fiind un tânăr de 28 de ani din București și alte cinci persoane din Câmpina, respectiv doi bărbați de 44 de ani, o femeie de 38 de ani, o tânără de 19 ani și un băiețel de 11 ani.

Din cercetările efectuate la fața locului a reieșit că un tânăr de 28 de ani aflat la volanul unui autoturism a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de o altă mașină care venea din sens opus și în care se aflau cinci persoane. Conform unor surse apropiate anchetei, principala ipoteză luată în calcul este aceea că accidentul a fost provocat de tânărul de 28 de ani care a vrut să se sinucidă. Cercetările în acest dosar se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, ancheta fiind efectuată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.dn1-bucuresti

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Câmpina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…