Home Slider Petrolul învinge și revine pe podium

Petrolul învinge și revine pe podium

2 min read
0
0
93

Petrolul Ploiesti a învins cu 1-0, sâmbătă seară, pe Gaz Metan Mediaș la capătul unui meci plăcut și cu ocazii importante la ambele porți. Unicul gol a fost marcat de Astafei, o minge deviata in poarta cu mana, dupa o degajare a portarului oaspetilor. Gafa făcută de portarul medieşenilor în minutul 12 a dictat soarta partidei. Goalkeeperul a încercat să degajeze un balon venit de la un coechipier, însă mingea l-a lovit pe Astafei în braţ şi a intrat în poartă. Meciul disputat aseară a reprezentat borna cu numărul 300 pentru Medieșeni în liga 1.

De la Petrolul s-au remarcat Alcenat, Astafei, Albin și nou venitul Filip care a demonstrat ca iși merita locul în prima echipă. De cealaltă parte Marinescu si Priso au părut neinspirați si lipsiți de orice motivație.

Petrolul Ploieşti: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Satli, Fanchone – Marinescu (Filip ’46), De Lucas – Priso (Ipsa ’88), Astafei, Teixeira – Nkoyi (Albin ’62). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Gaz Metan Mediaş: Buchta – Creţu, Cristea, Muth, Buzean – Tahar, Todea (Enescu ’53) – Llullaku (Avram ’78), Curtean (Figliomeni ’78), C. Petre – D. Roman. Antrenor: Cristian Dulca.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…