Home Slider Micuţele gimnaste de CSM Ploieşti, prestaţii frumoase la Campioantele Naţionale de la Chiajna

Micuţele gimnaste de CSM Ploieşti, prestaţii frumoase la Campioantele Naţionale de la Chiajna

3 min read
0
0
69

Sportive de la 13 cluburi sportive din ţară şi-au dat întâlnire la ediţia din acest an a Campioantelor Naţionale de gimnastică ritmică de la Chiajna, competiţie care s-a desfăşurat în perioada 2-5 octombrie a.c. Printre participante s-au numărat şi gimanste de la CSM Ploieşti, ele izbutind să aibă evoluţii încântătoare şi, să spunem, de perspectivă, încununate cu medalii preţioase.

În întrecerile prejunioarelor, Alexandra Denisa Stoian, Delia Gheorghe, Ana Steliana Toma şi Daria Ioana Diaconu au reuşit să devină vicecampioane naţionale cu echipa, fiind întrecute de CSM Arad şi urmate de LPS Baia Mare. La individual, Denisa Alexandra Stoian a obţinut medalia de bronz, prima din istoria clubului în această întrecere.

În finalele pe obiecte, în probele de la coardă şi minge, CSM Ploieşti şi-a îmbogăţit palmaresul cu încă două titluri de vicecampioană – la coardă şi minge, la care se adaugă şi două medalii de bronz – la măciuci şi panglică, acestea fiind câştigate de Alexandra Denisa Stoian. Delia Gheorghe s-a clasat pe locul V la minge şi pe VII la coardă. La categoria junioare, Cesima Cristina Nechifor (13 ani) şi Iulia Adriana Creţu (14 ani) s-au clasat pe poziţia a IV-a, după CS Olimpia Bucureşti, CS Anghel Saligny Iaşi şi CSM Arad. La individual, junioarele s-au clasat pe locurile VII – Cesima Cristina Nechifor, şi pe X – Iulia Adriana Creţu, Cesima calificându-se, ca rezervă, la Cupa României. Totodată, datorită notelor bune obţinute, Cesima a acces în toate finalele de la junioare, la „coardă” fiind însoţită şi de Iulia Adriana Creţu. Sportivele de la CSM Ploieşti au împărţit, la finalul întrecerilor, locul al VII-lea la coardă, cea mai bună finală a Cesimei Cristina Nechifor fiind cea de la măciuci, în care s-a clasat a V-a. La cerc şi minge a obţinut locul al VII-lea, iar, la panglică, locul al VIII-lea.

Sursă foto: csmploiesti.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…