Home Local Minciuna CNADNR

Minciuna CNADNR

5 min read
0
0
110

* Drama de pe DN1 nu trebuie să fie uitată * CNADR minte! * ”Mortul este de vină si mahării care tac precum porcul în păpusoi * 4.017 semnături pentru petiţia privind siguranţa circulaţiei pe DN1

Accident-campina“Am strâns peste 4.000 de semnături şi noi credem că este un număr important, în condiţiile în care am avut foarte puţin timp la dispoziţie şi nici nu am desfăşurat o campanie de anvergură. Am strâns 2.000 de semnături într-o oră, la protestul în negru, iar celelalte 2.000 la cort, unde a venit să semneze cine a vrut. Luni vom transmite petiţia la CNADNR, care are 30 de zile la dispoziţie, conform legii, să ne dea un răspuns”, a declarat pentru campinaph.ro Elena Albu, unul dintre reprezentanţii societăţii Neptun.

Aceasta a mai spus că pe SEAP şi ANRMAP nu există nici un anunţ de achiziţie publică pentru separatoare de sens, aşa cum se preciza în comunicatul remis presei de CNADNR, ceea ce înseamnă că reprezentanţii Companiei Naţionale au minţit cu privire la depunerea documentaţiei pentru achiziţia a 196 km parapete din beton, în valoare de 20 milioane euro. “Ne-am interesat şi am aflat că CNADNR nu a demarat nici o procedură publică pentru achiziţia de separatoare de sens”, a precizat Elena Albu.

Pe de altă parte Jenica Tabacu a declarat într-un comentariu publicat pe campinaph.ro că: ” Într-o emisiune pe VP TV, primarul Gheorghe Stoica afirma anul trecut, prin februarie, ca este absolut necesar sensul giratoriu la intersectia DN 1- Banesti- cu drumul care duce spre Urleta. Fiindca acolo mor oameni! In luna aceea murisera patru! In ianuarie 2014, tot primarul Stoica declara presei ca lucrarile la acel sens giratoriu vor incepe in primavara pentru ca licitatia organizata de CNADNR avusese loc (castigase o firma din Spania) si termenul pentru depunerea contestatiilor expirase. A trecut primavara, a trecut vara, trece si toamna. A explicat cineva de ce nu au inceput lucrarile? A mai urmarit cineva subiectul? Ca un consilier responsabil, am intrebat si eu la Consiliul Judetean ce si cum in legatura cu sensul giratoriu. Primul raspuns a fost: “nu e treaba noastra”! Pai “cum sa nu fie?” mi-am spus in gand fiindca oricum nu interesa subiectul, si, chiar daca interesa, acolo daca n-ai tema, nu vorbesti. Pai, de ce nu e treaba noastra? DN 1 trece pe deasupra Prahovei? Sau pe pamantul judetului nostru… Si cam cati prahoveni trec pe-acolo zilnic? La sedinta viitoare intreb din nou. Dupa tragedia de sambata, poate mi se va da un raspuns!”.

Între timp CNADR nu dă semne că tragedia de pe DN1 ar fi schimbat ceva în modul de a actiona. Câti oameni mai trebuie să moară pe DN1 ca la nivelul CNADR să se urnească cineva si să-si facă treaba pentru care sunt plătiti?

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Local

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…