Home Slider Tinerii ploieșteni, invitați la Zilele Carierei 2014

Tinerii ploieșteni, invitați la Zilele Carierei 2014

3 min read
0
0
61
JCI Prahova în parteneriat cu Ploieşti Shopping City organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului de carieră “Zilele Carierei”, dedicat studenţilor şi absolvenţilor de studii superioare cu până la 5 ani de experienţă profesională.
Evenimentul va avea loc în perioada 17 – 19 octombrie, între orele 10:00 şi 21:00 la Ploieşti Shopping City (în zona scărilor rulante) şi va aduce în atenţia participanţilor companii importante şi ONG-uri de renume din Prahova.
Programul evenimentului se va derula după cum urmează: vineri, 17 octombrie zi dedicată  interacţiunii cu ONG-urile prahovene care recrutează voluntari iar sâmbătă, 18 octombrie și duminică, 19 octombrie  vor fi zile de interacţiune cu unii din cei mai importanți angajatori din județ.
Scopul evenimentului este acela de a răspunde cât mai bine nevoilor de recrutare ale companiilor cu operaţiuni în judeţul Prahova. În plus, dorim să oferim şanse în dezvoltarea profesională a tinerilor absolvenţi de studii superioare şi studenţilor din acest judeţ.
Vizitatorii vor putea beneficia gratuit și de sesiuni scurte de consiliere în carieră, oferite de specialiști în dezvoltare profesională!
Companiile participante la eveniment vor fi: Yazaki, Decathlon, P&G Urlaţi, Cameron, Manpower,Webhelp-Ploieşti, PentruCarieră.ro, Generali Asigurări, Atelierele Ilbah, Agenția Professional, iar din cadrul        ONG-urilor vor fi prezente: Asociaţia Tinerii Voluntari, Asociația pentru Inițiativă și Dezvoltare Continuă, Fundaţia Comunitară Prahova, Asociația pentru Educație Non-formală, Organizaţia Studenţilor din Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti, Asociaţia 4Young, Asociația Spirala Cunoaşterii, Sigur.info.
Detaliile complete despre eveniment pot fi găsite pe site-ul zilelecarierei.jciprahova.ro.
 
Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…