Home Social Cei mai importanți angajatori vin în weekend la Zilele Carierei de la Ploiești Shopping City

Cei mai importanți angajatori vin în weekend la Zilele Carierei de la Ploiești Shopping City

2 min read
0
0
60

În acest weekend la Ploiești Shopping City au loc Zilele Carierei, un eveniment dedicat ploieștenilor care doresc să intre în contact cu cei mai importanți angajatori prahoveni. Totodată, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să participe la campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City”, unde pot câștiga premii instant, iar marți, 21 octombrie, copiii sunt așteptați să doboare un record mondial la ora dedicată lecturii cu ocazia evenimentului “Read for the record”, dar și să asiste la piesa de teatru de păpuși, “Povestiri din junglă”.
Zilele Carierei la Ploiești Shopping City
Cei mai importanti angajatori vin în acest weekend (17 – 19 octombrie) la Ploiești Shopping City în cadrul evenimentului Zilele Carierei ce se adresează prahovenilor în căutarea unui loc de muncă adecvat experienței lor. Prima zi a târgului, 17 octombrie, este dedicată voluntariatului, iar cei prezenți pot aplica la pozițiile de voluntariat deschise de ONG-urile prahovene. Lista ONG-urilor participante poate fi consultată urmând link-ul următor: http://zilelecarierei.jciprahova.ro/ong-uri-participante/.
Sâmbată și duminică (18 și 19 octombrie) companiile angajatoare îi așteaptă pe cei care doresc să evolueze profesional la unul dintre cele mai importante târguri de job-uri din Prahova. Companiile participante care dețin locuri de muncă disponibile pot fi găsite pe link-ul următor: http://zilelecarierei.jciprahova.ro/companii/.
Cu ocazia Zilelor Carierei, vizitatorii Ploiești Shopping City beneficiază de ședințe gratuite de consiliere și dezvoltare profesională oferite de specialiștii în domeniu.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…