Home Slider Campionii de la CSU Asesoft, vizită la Școala Nicolae Simache

Campionii de la CSU Asesoft, vizită la Școala Nicolae Simache

2 min read
0
0
91

Între două partide oficiale, cu Krasny Oktyabr, in EuroCup, şi CSU Sibiu, in Liga Naţională, campionii de la CSU Asesoft s-au relaxat pentru âateva momente alături de copii. Americanii Dee Brown si Alhaji Mohammed i-au vizitat pe elevii Scolii “Profesor Nicolae Simache”, unde au fost primiţi cu multă căldură de micuţi şi de profesori.

Intre doua partide oficiale, cu Krasny Oktyabr, in EuroCup, si CSU Sibiu, in Liga Nationala, campionii de la CSU Asesoft s-au relaxat pentru cateva momente alaturi de copii. Americanii Dee Brown si Alhaji Mohammed i-au vizitat pe elevii Scolii Profesor Nicolae Simache, unde au fost primiti cu multa caldura de micuti si de profesori. Cei mai indemânantici au primit steguleţe cu însemnele clubului, bilete pentru meciul de miercurea viitoare, din EuroCup, şi, la final, au reuşit să le smulgă autografe celor doi americani. Asta nu înainte ca Mohammed şi Brown să se dueleze într-un inedit concurs de aruncări de la mare distanţă.

“Mă simt bine alături de copii, la astfel de acţiuni. Micuţii răspund pozitiv, se bucură să ne vadă şi nouă ne plac aceste întâlniri. În plus, ne oferă energie pentru jocurile ce vor urma, atât în campionat, cât mai ales în EuroCup”, a declarat Dee Brown. La final, campionii României şi-au luat angajamentul de a-i mai vizita pe micuţi şi cu altă ocazie, iar elevii, la rândul lor, să ajungă la meciurile din Sala Olimpia disputate de ploieşteni în Liga Naţională şi EuroCup.

[youtube id=”_O1kHF-2cAE#t=50″ width=”100%” height=”350″]
Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…