Home Social Tinerii ploieșteni, nepregătiți pentru interviurile de angajare

Tinerii ploieșteni, nepregătiți pentru interviurile de angajare

1 min read
0
0
97

Organizatia non guvernamentala JCI Prahova, în parteneriat cu un mall din nordul Ploiestiului, au organizat cea de-a doua ediţie a evenimentului “Zilele Carierei”, dedicat studenţilor şi absolvenţilor de studii superioare cu până la 5 ani de experienţă profesională. Pe langa multe ONG-uri care au recrutat voluntari, la targul de joburi si-au adus standurile si mai multi angajatori din domenii precum industria constructoare de masini, cosmetice, asigurari, firme de recrutare profesionala si magazine sportive.
Scopul evenimentului a fost acela de a oferi şanse în dezvoltarea profesională a tinerilor absolvenţi de studii superioare şi studenţilor din acest judeţ.
Angajatorii au primit multe CV-uri, dar au fost suprinsi sa constate ca multi dintre tineri venisera nepregatiti la un interviu care ar fi putut sa le schimbe viata. La eveniment au venit si multi ploiesteni care nu se potriveau cu cerintele organizatorilor.
În cadrul targului, vizitatorii au beneficiat gratuit și de sesiuni scurte de consiliere în carieră, oferite de specialiști în dezvoltare profesională.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…