Home Slider Dalkia anunță începerea oficială a sezonului de încălzire 2014-2015

Dalkia anunță începerea oficială a sezonului de încălzire 2014-2015

2 min read
0
0
42

Ca urmare a scăderii accelerate a temperaturilor din ultima vreme și a prognozei comunicate pentru sfârșitul săptămânii, Dalkia anunță începerea sezonului de încălzire 2014-2015 începând de astăzi, 23 octombrie 2014.
De la această dată, toate instalațiile de distribuție vor intra în ritmul de funcționare pentru perioada de iarnă. Astfel, odată ajunse la parametri optimi, instalațiile vor livra energie termică pentru toți consumatorii racordați la sistemul centralizat, cu excepția celor ce înregistrează datorii sau care au solicitat amânarea desigilării vanelor, ca urmare a nefinalizării la timp a lucrarilor din interiorul blocurilor. Rămânem, ca și până acum, deschiși dialogului și identificării unor soluții rapide pentru a începe distribuirea de agent termic și stingerea datoriilor pentru toate Asociațiile de Proprietari din Ploiești care au datorii.
Toate punctele termice și modulele exploatate de societatea noastră sunt automatizate, iar alimentarea cu încălzire se oprește în mod automat atunci când temperatura exterioară trece de 13, 5°C și repornește cand aceasta scade sub pragul menționat.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…