Home Slider Petrolul explodează cotele jucătorilor

Petrolul explodează cotele jucătorilor

2 min read
0
0
96

Dacă până în anul 2012 Petrolul era o echipă mică, evitată de majoritatea fobaliștilor mari, iată că doi ani mai târziu, adică în prezent ea a devenit o rampă de lansare și de relansare a anumitor nume sonore in Europa. Toto Tamuz, Pablo De Lucas sau Juan Angel Albin sunt exemple de jucători, care în momentul venirii la echipa Petrolului traversau cea mai grea perioadă a carierei, unii venind după accidentari grave, alții care nu mai prindeau primul 11 la echipele la care activau.
Petrolul Ploiesti a avut inspiratia de a-i transfera deși știau că va fi nevoie de rabdare pentru ca aceștia să revină la forma inițială și iată că s-au dovedit lozuri câștigătoare.
Brandul Petrolului nu este suficient de cunoscut la nivel european să ridice cota unui jucător, dar prin dorința si motivația cu care anumiți jucători au impresionat la nivelul gazonului, iată că astăzi o parte din ei trec prin cea mai buna cotație de preț din cariera lor, sau sunt în creștere față de perioada în care activau la alte echipe.

Conform site-ului transfermarkt cotele anumitor jucatori arată astfel:

toto tamuzde lucas priso alcenat
mustivar
 

 
Sursa foto – fcpetrolul.ro
Sursa informație – transfermarkt.com

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…