Home Sport Tricolorul LMV Ploieşti începe o nouă campanie spre promovare

Tricolorul LMV Ploieşti începe o nouă campanie spre promovare

3 min read
0
0
529

Mâine, de la ora 12.00, în sala de la Complexul Sportiv „Tel George Junior” (str. Ghe. Gr. Cantacuzino nr. 332), Tricolorul LMV Ploieşti va începe o nouă campanie spre promovarea în primul eşalon valoric.

După ce a testat nivelul campionatului în urmă cu doi ani, la debutul în competiţie, iar apoi a fost la un punct distanţă de o eventuală promovare, formaţia antrenată de Marian Anton vizează, în acest sezon, să avanseze în Divizia A1 şi, astfel, să readucă oraşul Ploieşti pe cea mai înaltă scenă a voleiului românesc.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, lotul echipei ploieştene a suferit numeroase modificări faţă de sezonul precedent, şase jucători nou-veniţi regăsindu-se în cadrul formaţiei.

Din echipa avută la dispoziţie de tehnicianul Marian Anton în ediţia trecută de campionat, au mai rămas Răzvan Purice, Sergiu Marinca, Alexandru Călin, Ioan Andrei, Bogdan Mehedinţeanu şi Mădălin Marinescu, cel din urmă preluând, totodată, şi funcţia de antrenor secund.

Lotul a fost completat cu jucători cu experienţă în prima divizie naţională, Cosmin Ghimeş (35 ani, coordonator), Tudorel Farcaş (27 ani, secund), Sebastian Palfi-Tamaş (27 ani, secund), Andrei Achimescu (24 ani, coordonator), Ştefan Someşan (26 ani, secund). De remarcat şi revenirea în lot a centrului ploieştean Răzvan Popa (22 ani), precum şi achiziţia unui alt centru originar din Ploieşti, Alexandru Voinea (21 ani), care a făcut parte din echipa campioană de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar în 2012.

După ce a avut pauză în runda inaugurală a campionatului, desfăşurată la finalul săptămânii trecute, echipa prahoveană va debuta în noul sezon competiţional în compania formaţiei CSU Ştiinţa Bucureşti, grupare pe care a învins-o, fără mari dificultăţi, într-un meci amical, disputat luna trecută.

Formaţia din Capitală a început noul sezon de săptămâna trecută, aceasta ajungând primul lider al Seriei Est, după victoria înregistrată, pe teren propriu, în minimum de seturi, cu CSV Dacia Buzău, scor 25-21, 25-21, 25-22.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…