Home Slider Zilele negre pot fi luminate!

Zilele negre pot fi luminate!

5 min read
0
0
101

Un grup de tineri din Ploiești au pornit în urmă cu o săptămână o campanie de ajutorare a bătrânilor și a familiilor fără posibilitați.

Ieri, 26 octombrie, tinerii au reușit să readucă zâmbetul pe chipurile a 2 bătrâne și a unui copil.

Tanti Maria, o bătrânică pe care o putem întâlni lângă Catedrala din centrul Ploieștiului vânzând flori a fost prima pe lista tinerilor care s-au deplasat până la casa acesteia din Gorgota. Bătrana are 89 ani, iar cei 3 băieti pe care i-a avut au decedat, în viață mai având un singur copil, o fată care nu o poate ajuta foarte mult. În casă, tinerii au găsit foarte multe flori, pregătite pentru a-i asigura traiul de pe o zi pe alta si un frig înțepător. În urma acestei acțiuni, Tanti Maria nu va mai fi nevoită să vină în Ploiești, ea primind produse alimentare, câteva lemne de foc, un frigider, gratuitate pentru transportul cu microbuzul, dar si plata facturilor pentru următoarea perioadă.

Următoarea pe lista tinerilor s-a aflat familia Ionescu, formată dintr-o fetița de 6 ani si mama acesteia care este muta. Venitul celor două este de doar 200 lei pe lună, bani pe care mama îi primește de la primărie. Acestora li s-au oferit alimente și plata facturilor, iar fetița a primit 100 lei pentru a-și cumpara ce dorește și impresionant… i-a oferit mamei pentru a-i cumpara rechizite. În cursul zilei de mâine tinerii vor merge la școala micuței pentru a lua legătura cu profesoara acesteia și a afla exact de ce anume are nevoie.

Ultima pe lista de duminica aceasta a fost Tanti Ioana, o bătranică pe care o vedem des în zona shaormeriilor din centru, având alaturi de ea în permanență un cațeluș cu care iși alungă singurătatea. De asemenea, și aceasta a primit alimente, haine si plata facturilor din perioada imediat urmatoare.

Pe langă haine, alimente, lemne de foc si altele, s-a strans suma de 1865 lei, bani care reprezintă fondul curent din care se va face plata facturilor.

Prin această campanie tinerii nu se vor opri aici, de curand inființând grupul facebook „Bunica Maria” în care se poate înscrie oricine și poate participa alături de ei la acțiuni sau poate propune cazuri care au nevoie de puțin din puținul nostru.

24ph.ro felicită modalitatea în care s-a desfășurat această acțiune, felicită oamenii care au participat sincer, fără să urmărească promovarea firmei pe care o conduc sau partidul politic din care fac parte.
De asemenea, în urmatoarea perioadă stafful 24ph se va implica direct in acțiunile viitoare, aducând alături de noi și partenerii noștri.

Iată mai jos evenimentul de astăzi în imagini:

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…