Home Administrație Drumurile naționale din Prahova, pregătite de iarnă

Drumurile naționale din Prahova, pregătite de iarnă

2 min read
0
0
108

Secția Drumuri Naționale Prahova a început demersurile pentru aprovizionarea cu materiale antiderapante necesare pentru deszăpezirea șoselelor din județ. Se vor achiziționa în total peste 20.000 de tone de material antiderapant, din care 9000 de tone o reprezintă cantitatea de sare necesară în Prahova pentru curățarea șoselelor de zăpadă, în această iarnă.
În depozitele celor de la Drumuri Naționale există deja un stoc de materiale antiderapante, de 11.000 de tone de sare și nisip. Toată cantitatea necesară și utilajele vor trebui însă să fie gata de acțiune până la 15 noiembrie. Pe cei 400 de kilometri de drumuri naționale din județ, se va acționa în acestă iarnă, cu 69 de utilaje. Dintre acestea, 14 aparțin Sectiei Drumuri Nationale, restul fiind închiriate.
Pentru Autostrada Bucuresti Ploiesti se vor achiziționa separat alte 6000 de tone de material antiderapant.
În câteva zile va începe și montarea a 7 kilometri de parapeți din beton importați din Polonia. Aceștia vor face Drumul Național numărul 1 mai sigur, în zona Posada.
Drumurile județene vor fi deszapezite cu peste 75.000 de tone de material antiderapant, 70% din aceasta cantitate fiind nisip.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Administrație

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…