Home Politică Pensionarii, campioni la vot. Ce politicieni au votat deja

Pensionarii, campioni la vot. Ce politicieni au votat deja

3 min read
0
0
132

Pensionarii au fost primii care s-au înghesuit, astăzi, să voteze în Prahova. În unele secții prezența a fost peste așteptări. Și politicienii s-au gândit să fie un exemplu, așa că au ajuns la urne la primele ore al dimineții. Cu toții spun că se așteaptă la o prezență mare la vot și că au ales cu gândul la un viitor mai bun.

La Ploiești, numai până la ora 09:00, prezența la vot depășea 3 procente. Bătrânii spun că și-au făcut datoria pentru copii și nepoții lor, și pentru un viitor mai bun, dar și pentru majorarea pensiilor.
Și polițicienii au votat în zori, cu gânduri de schimbare după 10 ani de Traian Băsescu. Cu toții așteaptă ca electoratul să se mobilizeze și să ajungă în număr mare la urne.
Am votat pentru România, pentru un om care să oprească acest lung șir de dezamăgiri, de care am avut parte în acești ultimi 10 ani, pentru un om care să redea mândria acestei tări. Nu vrem să fim o colonie, vrem să fim un stat care să-și decidă singur soarta”, a declarat, la ieșirea de la urne, primarul Iulian Bădescu.
Printre cei care au votat deja se numără și senatorul Augustin Mitu(PSD) și deputatul Grațiela Gavrilescu(PLR).

În Prahova au fost tipărite 746.641 buletine de vot, cu 10% mai mult decât numărul de alegători. Au fost amenajate 622 de secții de votare, dintre care 157 numai în municipiul Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Politică

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…