Home Slider CSU Asesoft – Hapoel Ierusalim, astăzi, ora 19:30

CSU Asesoft – Hapoel Ierusalim, astăzi, ora 19:30

5 min read
0
0
74

Într-o competiție croită în mod special pe mărimea bugetelor și pretențiilor „șefilor de clasă” din Rusia, Turcia, Spania sau Italia, campioana României a demonstrat, până în acest moment, că se poate ridica la nivelul „greilor” și chiar îi poate învinge. Cu două victorii deja obținute, dar și cu un eșec conturat pe final, etapa trecută, la Bandirma, în Turcia, ploieștenii își pot face singuri viața ușoară în eventualitatea unui succes cu Hapoel Ierusalim. În caz contrar, lucrurile se vor complica și mai mult în grupa E, una în care lipsa unei echipe „peste medie” pare să devină o problemă pentru toate formațiile angrenate în cursă.

După două înfrângeri consecutive, cu Steaua București, în Liga Națională, și Banvit Bandirma, în EuroCup, băieții lui Arnautovic și-au refăcut moralul în fața Timbei Timișoara, într-o partidă în care Brown, „maratonistul” Asesoftului în noul sezon, a avut șansa să-și adune puterile tocmai pentru jocul din această seară. Americanul, lider detașat în clasamentul celor mai buni pasatori, cu o medie de 10.3 asisturi pe întâlnire, ar putea reprezenta cheia acestui joc, adversarul său direct, Derwin Kitchen, fiind de asemenea un jucător altruist, dar nu atât de exploziv. „Suntem conștienți că acest meci ar putea oferi anumite răspunsuri la momentul actual, cum, de altfel, ar putea la fel de bine să ne îngreuneze situația în privința calificării. Nu am străbătut nici măcar jumătate din sezonul regulat, dar am obținut deja un break în primele 3 partide și nu vrem să cedăm avantajul terenului propriu”, a declarat Dee Brown.

Foste adversare și în ediția precedentă din EuroCup, când Hapoel Ierusalim a avut dublu câștig de cauză, 82-80, în „Țara Sfântă” și 77-69, în „Olimpia”, atât formația ploieșteană, cât și cea antrenată de Danny Franco dictează ritmul în competițiile interne. Asemănările se opresc însă aici! În ultima etapă, „alb-albaștrii” au făcut spectacol cu Timba, într-o victorie care nu poate fi folosită drept un reper pentru duelurile din EuroCup, în vreme ce Hapoel a învins-o cu un categoric 93-63 pe Maccabi Tel-Aviv, nimeni alta decât deținătoarea Euroligii. Plecând totuși de la premisa că nici un meci nu seamănă cu altul, lucru demonstrat și de rezultatele de până acum, din grupa E, performanța israelienilor nu ar trebui să-i sperie pe campioni, ci mai degrabă să-i motiveze suplimentar în tentativa de a atinge un nou prag istoric – două victorii consecutive pe teren propriu în grupele unei competiții europene!

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…