Home Administrație În curând, se va putea circula cu trenul pe ruta Ploiești Sud – Măneciu

În curând, se va putea circula cu trenul pe ruta Ploiești Sud – Măneciu

1 min read
0
0
145

Astazi a avut loc o intalnire de lucru la Institutia Prefectului intre Rodica Paraschiv, prefect, si Constantin Oprea, director general al S.C. Transferoviar Calatori SRL.
Au fost discutate procedurile necesare reluarii, in a doua jumatate a lunii noiembrie, a circulatiei feroviare, operate cu 4 perechi de trenuri de calatori zilnic de catre Transferoviar Calatori, pe sectia Ploiesti Sud – Valenii de Munte – Maneciu. Pe parcursul anului 2015 se preconizeaza suplimentarea numarului de trenuri in circulatie pe acest tronson.
Deoarece aceasta ruta nu a mai fost operata din luna februarie 2012 si pentru a se asigura siguranta circulatiei, atat feroviare cat si rutiere, Institutia Prefectului va stabili impreuna cu Inspectoratul de Politie Judetean, Consiliul Judetean, Drumurile Nationale si Regionala CFR masurile necesare.
Considerand ca reluarea transportului feroviar de calatori pe Valea Teleajenului va reprezenta o alternativa de deplasare de care vor beneficia cetatenii din zona, Institutia Prefectului doreste sa se asigure ca sunt indeplinite toate conditiile de siguranta a traficului.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Administrație

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…