Home Social Tatăl actorului ploieștean Adrian Danis și-a înjunghiat un prieten

Tatăl actorului ploieștean Adrian Danis și-a înjunghiat un prieten

2 min read
0
0
115

Tatăl actorului de telenovele Adrian Danis, care joacă în telenovela ”Iubiri Secrete”, difuzată de Prima TV, a înjunghiat aseară un prieten de pahar. Agresiunea s-a petrecut într-un apartament din centrul Ploieștiului. După incident bărbatul a dispărut de acasă și a fost găsit abia astăzi. Deși rănită, victima nu a depus plângere, dar agresorul este cercetat penal. El mai are un dosar de urmărire penală pentru omor din culpă, după ce anul trecut, tot beat fiind, a lovit mortal cu mașina un biciclist.

Tatăl lui Adrian Danis a chemat la el, într-un apartament din centrul Ploieștiului, un prieten, ca să-l ajute să mute mobile. Cei doi au consumat alcool, iar la un moment dat, tatăl actorului l-a înjunghiat cu două lovituri de cuțit în abdomen pe tovarășul său de pahar. Daniel Danis l-a lovit și în cap pe amicul său. Acesta a ieșit sângerând și a cerut ajutor. Vecinii au fost cei care au anunțat poliția.
Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, nu este grav. Bărbatul a plecat din spital pe semnătură și nu vrea să depună plângere împotriva tatălui lui Adrian Danis. Acesta a fost de negăsit după incident. Tatăl actorului Adrian Danis a fost căutat de polițiști toată noaptea. A fost găsit abia astăzi la prânz. Cum victima nu va depune plângere, el va fi acuzat de lovituri și alte violențe.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…