Home Social A împrumutat autoutilitara unui vecin, cu care a mers, apoi, la furat de lemne

A împrumutat autoutilitara unui vecin, cu care a mers, apoi, la furat de lemne

2 min read
0
0
56

La data de 05.11.2014, în jurul orei 15.30, polițiștii Postului de Poliție Valea Doftanei au efectuat un control în zona forestieră Livezi-Gâlmee, de pe raza satului Trăisteni, context în care au indentificat, staționată, o autoutilitară fără numere de înmatriculare, încărcată cu material lemnos.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoutilitara aparține unui bărbat din comuna Valea Doftanei, județul Prahova.
Acesta a fost contactat de către polițiști, afirmând că în cursul zilei a împrumutat autoutilitara unui vecin, pentru a căra fân din zona Livezi, de pe raza satului Trăisteni, nicidecum pentru a se deplasa în zona forestieră.
Astfel, autoutilitara a fost transportată de către proprietar la depozitul Ocolului Silvic Câmpina, unde a fost măsurat materialul lemnos, rezultând cantitatea de 4 m. steri lemn esență fag, ce a fost predată reprezentanților ocolului silvic.
De asemenea, autoutilitara a fost ridicată și predată în custodie Ocolului Silvic Câmpina, până la finalizarea cercetărilor.
Polițiștii au întocmit un dosar penal, continuând cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…