Home Slider Vlad Brașoveanu va fi operat mai devreme! S-au strâns deja 35.000 euro!

Vlad Brașoveanu va fi operat mai devreme! S-au strâns deja 35.000 euro!

2 min read
0
0
108

Tânărul Vlad Brașoveanu, cel căruia medicii i-au descoperit o tumoare pozitionata in trunchiul cerebral, in mijlocul centrilor vitali, din cauza căreia își poate pierde viața în orice moment, va fi operat mai devreme în Germania. Operația, care costă aproximativ 45.000 de euro, va fi posibilă grație donațiilor venite de la oameni cu suflet care au sărit imediat în ajutorul său. Astfel, în doar două zile, s-au strâns 35.000 de euro.
Familia sa face apel în continuare, însă, la mărinimia oamenilor, pentru că tratamentul post-operator este și el extrem de scump. Primul pas a fost, însă, făcut și Vlad a primit șansa unei noi vieți.

Iată mesajul postat, astăzi, pe o rețea de socializare de Andra Brașoveanu:

Prieteni dragi,
In doar 2 zile s-au strans 35.450 EUR, sunteti minunati!
Trebuie sa va mentionez ca datorita voua si iubirii voastre pentru viata, Vlad al meu a fost reprogramat pentru luni, 10.11.2014. Cei de la INI Honnover mi-au spus ca, ne vor primi si cu 35.000, urmand ca pana ne externam sa le returnez diferenta.
Este incredibil ce se intampla, in doar 2 zile toti ploiestenii, toti romanii s-au mobilizat si am ajuns la aceasta suma. Ma plec in fata voastra, oameni dragi, Dumnezeu sa va ajute pe toti. Va multumim!

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…