Home Sport Antrenorul Petrolului se așteaptă la un meci greu pe terenul Universității Cluj

Antrenorul Petrolului se așteaptă la un meci greu pe terenul Universității Cluj

5 min read
0
0
61

Fără gol marcat în ultimele două jocuri oficiale din campionat, în urma cărora a bifat tot atâtea remize albe, haita va pleca în această după-amiază spre Cluj cu gândul la toate cele 3 puncte, extrem de necesare în tentativa de a încheia turul cât mai aproape de liderul Ligii 1. Ploieștenii au de răzbunat eliminarea din Cupa Ligii, în chiar primul joc oficial al sezonului, când gazdele s-au impus cu 1-0, la capătul unui meci în care găzarii au avut parte de un arbitraj ostil, nefiindu-le acordate două lovituri de la 11 metri.

Gigi Mulțescu consideră ”istorie” acel joc și vorbește despre o partidă dificilă acum contra șepcilor roșii, dar anunță că Petrolul se va putea impune pe Cluj Arena, în partida programată de la ora 20.30. ”ce a fost în trecut, nu are legătură cu acest joc. Va fi încă un meci foarte greu, U Cluj a arătat o creștere în joc, a revenit și Lemnaru, așa că are forță pe teren propriu. Va trebui să muncim foarte mult. Se poate bate la Cluj și avem obligația să câștigăm, însă pentru asta trebuie să fim cât mai exacți. Nu mai vreau estetică, am trecut la strategia câștigării jocurilor cu orice preț. Un egal n-ar însemna un eșec, având în vedere că jucăm în deplasare, dar ni se va îngreuna situația. Cu multe riscuri, vizăm victoria”, a declarat Mulțescu în cadrul conferinței de presă de vineri.

La nivelul lotului, tehnicianul galben-albaștrilor se confruntă cu trei probleme de efectiv și nu va putea conta pe Fanchone și Marinescu, dar nici pe Teixeira, nerefăcut după accidentarea suferită în partida cu Astra Giurgiu: ”Din păcate, Filipe nu este apt nici pentru acest joc, a fost atacat foarte dur, a fost lovit, dar nici măcar nu s-a dat cartonaș galben. În schimb, Mustivar și-a revenit, s-a antrenat normal de câteva zile și este în lot”.

Mulțescu speră că Petrolul va avea și noroc în confruntarea cu studenții clujeni. ”Nu sunt îngrijorat, echipa are ocazii, își crează numeroase situații de gol, dar trebuie să fim mai atenți la finalizare. Sper ca și norocul să își întoarcă fața spre noi, până acum a fost cam în ceață, și la propriu, și la figurat. Aștept, însă, mai mult de la toți jucătorii, nu doar de la Tamuz și Astfaei, mijlocașii vreau să aibă o contribuție mult mai mare în joc”, a încheiat antrenorul lupilor, care a confirmat faptul că situația financiară a clubului este stabilă, iar elevii săi au salariile la zi.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…