Home Politică Situatie tensionata in Italia

Situatie tensionata in Italia

2 min read
0
0
70

Mii de romani la cozi scandeaza in ploaie impotriva Guvernului. Un politist italian catre un copilas obosit de stat la coada: “Putina rabdare, e pentru tara ta”

Situatia de la sectiile de vot din Roma devine tot mai tensionata. Printre reprize de ploaie, mii de romani asteapta de dimineata la cozile uriase de la Ambasada si Consulat si scandeaza repetat mesaje anti-Ponta si isi cer dreptul la vot. O scena emotionanta la coada la Consulat: un copil de 8 ani, alaturi de parinti, se odihnea pe o banca, epuizat de stat in picioare. Un carabinier italian l-a mangaiat pe crestet si i-a spus: “Un po’ di pazienza, e’ per la tua nazione”(Un pic de rabdare, e pentru tara ta).

Inauntrul sectiei am vazut membrii comisiei lucrind sub o presiune greu de imaginat. Rosii la fata, cu tabele in miini, concentrati. Fac tot posibilul, am intrebat daca merg la baie, m-au raspuns: “cine se gandeste sa mearga la baie?”

Incearca sa faca tot posibilul, e o cursa contracronometru care a inceput azi la 7. Spun oamenilor: hai, luati stampila, mergeti in cabina. Au fetele incordate, sunt ca niste alergatori la maraton.

La ora 13.40 a votat o doamna care a stat de la 8 dimineata la coada. Asteptarea se masoara in ore si metri de stat la coada.

Politistii si garzile sunt la fel de epuizati ca alegatorii. Isi cer scuze ca nu pot face mai mult: “Suntem si noi de dimineata aici, ca si voi”.

Sursa HotNews.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Politică

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…