Home Politică Percheziţii DNA la casa deputatului PNL Mircea Roşca

Percheziţii DNA la casa deputatului PNL Mircea Roşca

2 min read
0
0
110

Procurorii DNA fac percheziţii miercuri la casa deputatului PNL Mircea Roşca după ce plenul Camerei Deputaţilor a decis marţi să-i ridice imunitatea.
Percheziţiile au loc la locuinţa din Comarnic a deputatului PNL Mircea Roşca, cercetat pentru trafic de influenţă, anunţă DNA într-un comunicat.

Camera Deputaţilor a aprobat marţi cererea ministrului Justiţiei privind percheziţia domiciliară, reţinerea şi arestarea preventivă a deputatului PNL Mircea Roşca, cu 220 voturi pentru şi 65 împotrivă.

“Nu mă voi ascunde niciodată în spatele unei funcţii şi nu voi încerca să profit de calitatea de demnitar pentru a fugi de justiţie. Nu mă ascund în spatele imunităţii parlamentare, însă în două ore cât am putut să citesc dosarul, deşi ceilalţi colegi deputaţi au avut săptămâni întregi la dispoziţie, am constatat că oricare dintre noi poate fi la mâna unor delincvenţi ce regizează conversaţii în vederea obţinerii de consecinţe juridice. Mă declar pro votului ridicării imunităţii, dar el trebuie să justifice interesul ţării, al legii, al cetăţenilor, nu pentru a da satisfacţie unor infractori certaţi cu moralitatea”, a spus Mircea Roşca.

Procurorii DNA îi acuză pe deputatul Mircea Roşca pentru sărvârşirea a două infracțiuni de trafic de influență, din care una în formă continuată (4 acte materiale).

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Politică

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…