Home Administrație Delegație din Republica Moldova, vizită în Prahova

Delegație din Republica Moldova, vizită în Prahova

1 min read
0
0
65

Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a primit vizita unei delegaţii din Republica Moldova, Raionul Taraclia.
Delegaţia, formată din 40 de persoane, se află în România la invitaţia Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru o serie de întâlniri cu autorităţile centrale şi locale, precum şi vizite la obiective finanţate din fonduri europene.
În cadrul întâlnirii de la sediul Consiliului Judeţean Prahova, oaspeţilor moldoveni le-a fost prezentat potenţialul economic şi turistic al judeţului Prahova precum şi cele mai importante proiecte aflate în derulare la nivelul judeţului, în special cele legate de parcurile industriale.
După întâlnirea de la sediul Palatului Administrativ, oaspeţii vor vizita câteva obiective de interes judeţean printe care Complexul Sportiv Kalinderu şi o staţiune viticolă din zona Dealu Mare.
La întâlnirea de astăzi au mai participat Fabioara Ionescu, administratorul public al judeţului şi consilierii judeţeni Ludmila Sfîrloagă şi Rareş Enescu.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Administrație

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…