Home Life & Style Cultură Un nou premiu pentru Teatrul Ciufulici

Un nou premiu pentru Teatrul Ciufulici

1 min read
0
0
65

Maiestria si virtuozitatea papusarilor care insufletesc personajele spectacolului Dragonul au fost din nou rasplatite cu Premiul pentru interpretare colectiva in cadrul celei de-a X–a editii a Festivalului International de teatru ,,BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECTIE.” organizat de Teatrul Tandarica Bucuresti. In acest an juriul festivalului a fost alcatuit din Xiaodong Yin-presedinte de onoare, Cristoph Thoma- Presedinte ASSITEJ, si criticii Ion Parhon, Romano Bogdan, Emanuel Alecsandru Papagheorgiu, Irina Ionescu, Marius Zarafescu, Cristina Rusiecki, Maria Sarbu, Daria Dimiu, Raluca Tulbure, in competitie aflandu-se trupe si profesionisti din 8 tari invitate (Austria, Belgia, China, Croatia, Grecia, Franta, Italia, Spania) si 14 teatre si proiecte independente românesti (Arad, Alba Iulia, Brasov, Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti).

Spectacolul DRAGONUL, a mai castigat PREMIUL PENTRU MÂNUIRE si la cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Animatie GULLIVER, Galati, alaturi de PREMIUL PENTRU ORIGINALITATE SCENOGRAFICA – acordat scenografului Mihai Androne.

In primavara anului 2016 spectacolul Dragonul este invitat sa participe in cadrul Festivalului International Izmir International Puppet Days, Turcia.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Cultură

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…