Home Politică Alerta la Camera Deputaţilor!

Alerta la Camera Deputaţilor!

2 min read
0
0
104

Un proiectil activ a fost descoperit, miercuri, la intrarea în sediul Camerei Deputaţilor, în timpul unor lucrări de mentenanţă la puţurile de aerisire.
Proiectilul de război a fost găsit în curtea Palatului Parlamentului. La faţa locului au sosit echipe de pirotehnişti şi este aşteptată o echipă specializată de la Ciolpani, pentru a prelua proiectilul şi a-l duce într-un poligon în care să fie detonat.

Proiectilul are un calibru de 100 de milimetri și este din cel de-al Doilea Război Mondial.Echipa de pompieri de la Unitatea Specială Ciolpani care s-a deplasat la fața locului a stabilit că este vorba despre un proiectil exploziv. Pirotehniștii au verificat și terenul din zonă pentru a se asigura că nu mai există un alt proiectil similar, care să reprezinte un pericol.

“Mai mulți muncitori săpau la șantierul deschis în zona Palatului Parlamentului și au găsit în subteran elemente de muniție, un proiectil vechi, care probabil datează din timpul războiului”, a declarat Anca Onofrei, purtător de cuvânt al IGSU.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Politică

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…