Home Slider 4000 de prahoveni nu au curent electric din cauza depunerilor de chiciură

4000 de prahoveni nu au curent electric din cauza depunerilor de chiciură

2 min read
0
0
139

Începând cu data de 02 decembrie 2014, ora 06.00, a apărut fenomenul de chiciură depusă pe conductoarele liniilor electrice aeriene. Fenomenul s-a amplificat în cursul zilei şi al nopţii de 2-3 decembrie 2014, acesta manifestându-se şi la nivelul vegetaţiei forestiere, producându-se căderi de crengi şi arbori, care în cădere au afectat liniile electrice. Din acest motiv numărul de abonaţi afectaţi a înregistrat valori dinamice de la o oră la alta în funcţie de manifestările meteo şi de intervenţia echipelor specializate F.D.E.E..

Astăzi, la ora 07.30, un număr de 4058 abonaţi din Comarnic, cartier Voila –Câmpina, Brebu, Şotriile, Secăria, Valea Doftanei şi Plopu sunt nealimentaţi. La cele 10 echipe care au operat în cursul nopţii li s-au adăugat înca 6 echipe.

Pe magistrala C.F. Braşov-Bucureşti, între localităţile Sinaia şi Comarnic, trenul Inter-Regio 1164 a rămas staţionat ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică (copac căzut peste catenară). Echipe specializate din cadrul Regionalei C.F. Bucureşti intervin pentru remedierea situaţiei, precum şi pentru remorcarea garniturii cu o locomotivă Diesel, în scopul continuării deplasării către Bucureşti.

La ora transmiterii acestei informaţii, reţeaua de drumuri publice naţionale şi judeţene este deschisă circulaţiei, traficul desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…