Home Slider Runkuskas, 18 puncte consecutive!

Runkuskas, 18 puncte consecutive!

2 min read
0
0
117

Marius Runkauskas a realizat o performanță extraordinară în partida pe care CSU Asesoft Ploiești a câștigat-o în fața lui BCM U Pitești, scor 84-64, în etapa a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2014/15. Lituanianul a egalat recordul absolut de eficiență și l-a spulberat pe cel de puncte marcate într-o partidă din actuala ediție de campionat.
În 39 minute de joc, Runkauskas a totalizat 37 puncte cu 6/7 la trei puncte, 7/9 la două puncte și 5/5 la linia de pedeapsă. De asemenea, a avut 4 pase decisive, 3 recuperări și un capac cu patru posesii pierdute pentru un coeficient de 38 la eficiență.
Dincolo de aceste realizări, Runkauskas a izbutit o perioadă de joc pe care e greu de crezut că cineva o va putea repeta în actualul sezon competițional ori în viitorul apropiat la nivelul campionatului României. Ex-sovieticul a înscris 18 puncte consecutive pentru echipa sa!
Prestația sa a fost lăudată și de coechipierii săi, care și-au găsit cu greu cuvintele după meci. ”De necrezut! Extraordinar jucător. Dar nu sunt surprins, eu îl văd marcând așa în fiecare zi la antrenament”, a declarat Alhaji Mohammed.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…