Home Administrație Colectarea deșeurilor de echipamente electrice continua!

Colectarea deșeurilor de echipamente electrice continua!

2 min read
0
0
124

Primaria municipiului Ploiesti prin Regia Autonoma de Servicii Publice (RASP) anunta cetatenii ca s-a demarat o noua campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), actiune ce se va desfasura pana vineri, 12 decembrie a.c.

Astfel, ploiestenii care detin echipamente electrice si electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefunctionale, degradate le pot preda in cadrul acestei campanii printr-un simplu apel la numerele de telefon 0244541071 int. 114 – Biroul Protectia Mediului din cadrul RASP sau la Dispeceratul Primariei, telefon 0800.800.884. Ca atare, operatorul de salubritate va realiza colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) direct de la ploiesteni, in vederea realizarii unei gestionari ecologice a acestui gen de deseuri.

Cetatenii pot solicita telefonic ridicarea de la domiciliu a deseurilor de echipamente electrice si electronice, in intervalul orar 08.00 – 15.00, urmand sa primeasca la predarea acestora o adeverinta de predare – primire a deseurilor si un talon de participare la tombola, care va fi organizata in contextul acestei actiuni.

Persoanele care au echipamente electrice si electronice de mici dimensiuni le pot preda direct la Centrul municipal de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice din strada Ciprian Porumbescu.

Toti participantii la campanie sunt inscrisi in cadrul tombolei “Scoate deseurile din casa ta!”, eveniment care se va desfasura miercuri, 17 decembrie 2014, la ora 10.00, la parterul complexului Winmarkt Grand Center. Premiile tombolei vor consta in aparate de uz casnic si gospodaresc electrice, in valoare totala de 2000 lei. Acestea sunt oferite de Asociatia ROREC. Regulamentul tombolei poate fi consultat pe pagina de internet a RASP la adresa web: www.rasp.ro/files/bpm/2014/regulamente/sddc2014.pdf

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Administrație

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…