Home Sport Total Baschet: MVP-ul etapei este Marius Runkauskas

Total Baschet: MVP-ul etapei este Marius Runkauskas

2 min read
0
0
87

Marius Runkauskas a fost desemnat de către site-ul de specialitate Total Baschet drept cel mai bun jucător al etapei cu numărul 10 din Liga Națională de Baschet Masculin, ediția 2014/2015. Sportivul lituanian a avut o prestație de zile mari în victoria obținută pe teren propriu de CSU Asesoft Ploiești în fața lui BCM U Pitești, cu scorul de 84-64.
Trimis din prima secundă pe parchet de către Vladimir Arnautovic, Marius Runkauskas a avut o prestație exemplară în cele 39 de minute jucate. Sportivul lituanian a terminat meciul cu 37 de puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive. El a marcat 7/9 din de la 2 puncte, 6/7 de la 3 puncte și 5/5 de la linia de libere. Indicele de eficiență al lui Runkauskas a ajuns la 38 de unități. Cu această prestație, Marius Runkauskas a a atins două recorduri ale sezonului. El a stabilit recordul de puncte marcate într-un meci în actuala stagiune și a egalat recordul de eficiență tot din acest sezon, deținut de colegul său Gerald Lee.
Campioana României, CSU Asesoft Ploiești este echipa cu cei mai mulți jucători care au primit titlu de MVP al etapei din partea Total Baschet. Dee Brown și Gerald au mai fost desemnați până în această cei mai valoroși jucători ai rundei din tabăra echipei conduse de Vladimir Arnautovic.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…