Home Slider Hayes, Lee și Brown, cei mai buni ploieșteni în victoria din Israel

Hayes, Lee și Brown, cei mai buni ploieșteni în victoria din Israel

2 min read
0
0
242

Jarvis Hayes a fost cel mai bun jucător al campioanei României în deplasarea din Israel. Fostul jucător din NBA a fost aproape de un triple double după ce a terminat jocul cu 16 puncte, 11 recuperări și 7 pase decisive în cele 36 de minute jucate. Americanul a marcat 4/7 de la 2 puncte, 2/5 de la 3 puncte și 2/3 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 28 de unități. Pentru Jarvis Hayes acesta a fost cel mai bun meci de când îmbracă echipamentul lui CSU Asesoft Ploiești.

Gerald Lee a avut și el o contribuție majoră la victoria Asesoftului. El a adăugat 24 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Pivotul a marcat 10 aruncări din 13 după ce la un moment dat era perfect din acțiune cu 8/8. Finlandezul și completat puncte cu 4/6 de la linia de libere. Lee a avut 3 mingi câștigate și 6 pierdute pentru un indice al eficienței de 20 de unități.

Dee Brown a făcut și el un meci bun chiar dacă nu a fost printre cei mai eficienţi ploieșteni. Americanul a terminat cu 21 de puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive plus alte 5 posesii pierdute. El a evoluat 41 de minute fiind eliminat pentru 5 faulturi comise.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…