Home Sport Andreea Chitu, Sportiva Anului!

Andreea Chitu, Sportiva Anului!

2 min read
0
0
97

În această dimineaţă, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova a făcut premierile de sfârşit de an, iar printre laureaţi s-au numărat, ca de obicei, şi sportivii Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. Directorul DJST Prahova, Laurenţiu Nicolescu, a oferit diplome şi recompense financiare sportivilor şi echipelor care s-au remarcat în 2014, titlul de sportiva anului revenindu-i Andreei Chiţu (judo, categoria 52 kg), pentru locul al II-lea la Campionatele Mondiale de seniori de la Chelyabinsk şi locul al III-lea la Campionatele Europene de seniori, de la Montpellier.

Printre laureaţii anului care stă să se încheie s-au numărat alţi doi sportivi de la CSM Ploieşti: Violeta Dumitru (judo, categoria 48 kg), pentru locul I la Cupa Europeană de seniori de la Sindelfingen, locul al II-lea la Cupa Europeană de seniori de la Belgrad, locul al III-lea la Cupa Europeană de seniori de la Celje şi locul al V-lea la Grand Slamul de la Abu Dhabi, respectiv Alberto Biro (box, categoria 75 kg), pentru locul al II-lea la Campionatele Europene de juniori de la Anapa, din Rusia.

Sportivii au fost reprezentaţi de antrenorii lor, Gheorghe Savu şi Mihai Trandafirescu (judo), respectiv Titi Tudor (box). La eveniment a fost prezent şi noul director al CSM Ploieşti, Cristian Nica. În ceea ce priveşte premiile, acestea au fost în valoare de 1.000 lei, pentru sportiva anului, şi câte 450 lei pentru ceilalţi premianţi.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…