Home Social Polițiștii prahoveni, cu ochii pe șoferi, în această noapte

Polițiștii prahoveni, cu ochii pe șoferi, în această noapte

2 min read
0
0
83

În acest sfârşit de săptămână se va derula proiectul ,,Prietenul la volan se cunoaşte”, în cadrul căruia poliţiştii vor desfăşura activităţi de educaţie rutieră şi vor acţiona pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice.

În perioada 13-14 decembrie a.c., în cadrul proiectului ,,Prietenul la volan se cunoaşte”, Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române va desfăşura, în colaborare cu un producător de bere, activităţi pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool la volan.

Astfel, în acest sfârşit de săptămână, poliţiştii vor derula activităţi de educaţie rutieră a conducătorilor de autovehicule, în 3 centre comerciale din Bucureşti, Piteşti şi Ploieşti.

De asemenea, în această noapte, între orele 22.00 – 01.00, poliţiştii rutieri din judeţele Prahova, Argeş şi din municipiul Bucureşti vor acţiona pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule care au consumat băuturi alcoolice.

La aceste activități participă reprezentanţi ai unui producător de bere, care îi vor premia pe șoferii care nu au consumat alcool cu articole utile în sezonul de iarnă, inscripționate cu logo-ul proiectului „Prietenul la volan se cunoaşte”.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…