Home Slider Cu, pentru si despre femei

Cu, pentru si despre femei

2 min read
0
0
135

Pe data de 10 decembrie 2014 „Forever Grup 6  Ploiesti” a organizat ultima editie din acest an a evenimentului “Cu, pentru si despre femei”,

La intalnirea care s-a desfasurat in locatia restaurantului  Ambasador din Ploiesti, au participat peste 100 de doamne si domnisoare care au avut parte de multe surprize.

Gazda evenimentului a fost Dana Ion- senior manager in cadrul companiei Forever Living iar speakerii acestui eveniment au fost Cristiana Dincuta-senior manager cu idei de cadouri sanatoase in prag si dupa sarbatori, Doctor Corina Balan cu sfatul specialistului in sezonul rece, Adriana Vasile-senior manager cu frumoasa-i poveste de viata si Anca Sachelia – make-up artist care ne-a aratat micile secrete ale unui machiaj cu produsele gamei Sonya potrivit fiecarei situatii.

In cadrul acestei festivitati s-a lansat colectia „Angels” a designerului Olimpia Pedios, imaginea acestui brand fiind binecunoscuta vedeta Nico care ne-a incantat cu un microrecital in final.

Forever Grup 6 – Ploiesti, organizatorul acestui eveniment a avut ca parteneri:  Magazinul De Verighete.ro, Moving Express, Lucas Magic Moments, Fotograf Hoanitta, Olimpia Perdios si Anca Sachelia.

Organizatorii transmit multumiri speciale partenerilor media – VP TV, Radio Prahova, Telegrama de Prahova, Jurnalul Prahovean, 24PH.ro si LocalulMeu.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…