Home Local Locuințe prin ANL în Câmpina

Locuințe prin ANL în Câmpina

3 min read
0
0
23

Tinerele familii care primesc repartiţii în cel de-al doilea bloc ANL din Cartierul Turnătorie şi-au ales, ieri, locuinţele. Au mers la noul bloc împreună cu reprezentanţii Primăriei şi şi-au ales casa în funcţie de punctajul acumulat de fiecare în parte. Familiile cu trei membri vor locui într-un apartament cu două camere, iar cele formate din două persoane vor avea o garsonieră. Urmează ca tinerele familii să primească cheile noilor locuinţe, după aprobarea listei cu repartiţiile de către Consiliul Local Câmpina. Aprobare care va fi dată în şedinţa de joi, 18 decembrie.

Blocul ANL din Turnătorie are şapte garsoniere şi 13 apartamente cu două camere. Două apartamente vor fi închiriate unor familii evacuate din casele retrocedate foştilor proprietari. Celelalte locuinţe din blocul ANL vor fi ocupate de tineri cu vârste sub 35 de ani. Precizăm faptul că una dintre familiile de pe lista de priorităţi a optat pentru o garsonieră (eliberată de fostul chiriaş) din blocul E13 din Cartierul Erupţiei.

Revenind la cel de-al doilea bloc ANL din Cartierul Turnătorie, vă reamintim că recepţia tehnică a acestuia a avut loc la sfârşitul lunii octombrie, în prezenţa primarului Horia Tiseanu, a directorului general al ANL – George Ciprian Stan, a reprezentanţilor firmelor care au proiectat şi executat această investiţie. După recepţia tehnică au fost rezolvate unele probleme cum ar fi obţinerea autorizaţiei ISCIR pentru lift, o revizie completă a instalaţiei electrice şi efectuarea mai multor probe la centrala termică. De asemenea, au fost amenajate aleile şi parcarea din faţa blocului, iar ulterior a fost încheiat protocolul de predare-primire a obiectivului între ANL şi Primăria Câmpina. (T.S.)

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Local

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Istoria, aşa cum a fost… CONSTANTIN BRÂNCOVEANU

Ziua în care se cinsteşte numele sfinţilor împăraţi Constantin şi Elena este şi ziua numel…