Home Social Vești bune pentru ploieștence! S-a deschis Geta Voinea Factory

Vești bune pentru ploieștence! S-a deschis Geta Voinea Factory

1 min read
0
0
871

Situat la etajul centrului comercial, salonul își va aștepta clienții încă de astăzi cu personal specializat, calificat pentru a oferi cele mai bune servicii.
Succesul înregistrat în hairstyling timp de peste 30 de ani, i-a asigurat Getei Voinea un nume de rezonanță în domeniu. Din 2008, Geta Voinea operează exclusiv sub brandul GV Hair International, cunoscut publicului larg sub numele de Geta Voinea Hair and Beauty Salon. Pasiunea pentru înfrumusețare este numitorul comun al clienților Getei Voinea, VIP-uri sau persoane obișnuite, cu toții sunt primiți și serviți în același mod special.
Geta Voinea Factory este un concept fresh, ce vine cu o nouă abordare. Pentru acest concept s-a dezvoltat un sistem special și foarte atractiv de stabilire a prețurilor la serviciile de Hair, Nails și Beauty, oferite clienților. Acesta le permite achiziționarea de pachete (Basic și Full) la care se pot adăuga servicii individuale sau adiționale, iar prin cardul de membru Geta Voinea vor avea beneficii substanțiale la prețurile deja atractive.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…