Home Social SOC! Scrisoarea unei amante catre un barbat!

SOC! Scrisoarea unei amante catre un barbat!

2 min read
0
0
49

O femeie din Calarasi s-a enervat atat de tare pe amantul sau incat s-a decis sa-i scrie cateva cuvinte prin care sa-l faca gelos dar care sa-l si ingrijoreze. Textul este de-a dreptul incredibil! Iata ce i-a dat prin cap femeii sa scrie!

“Draga boule,
Stiu ca esti prea ocupat cu nevasta-ta ca sa te gandesti si la proasta de mine. Bineinteles ca am asteptat doua luni sa vii la mine acasa si sa imi desfunzi wc-ul pe care tot tu l-ai infundat. Mi-ai promis ca imi repari si mie teava de la chiuveta din bucatarie dar nu ai reusit nici macar dupa un an de zile sa faci asta. Eu am fost fidela, te-am asteptat atata vreme si nu am apelat la un alt instalator, daca vrei sa ma intelegi. Si iti mai aduc aminte cretinelul meu iubit ca masina pe care ai luat-o de la mine cu imprumut are rca-ul expirat si s-ar putea sa iei amenda. Pentru ca nu o sa platesc eu amenda. Ai uitat ca cel de-al doilea amant al meu este politist? Sa stii ca ti-am aruncat la gunoi colectia ta de prezervative dar inainte de asta le-am facut o poza si o sa dau totul in vileag pe facceboc. Daca ma intelegi.
Inca te astept sa vii si sa imi repari ce ai de reparat prin casa. Te anunt ca ieri a fost pe la mine Gogu, electricianul, si am petrecut impreuna toata noaptea. Banuiesti cum am petrecut, nu? Maine il astept pe maestrul cofetar Ghita sa vina sa imi faca un ecler din ala bun. Sa nu fii gelos.  Boule!”

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…