Home Social 2000 de materiale pirotehnice interzise, conficate de jandarmi

2000 de materiale pirotehnice interzise, conficate de jandarmi

2 min read
0
0
92

În perioada sărbătorilor, jandarmii din cadrul Grupării Mobile,, Matei Basarab,, Ploiești, au menținut ordinea publică atât în Ploiești cât și în stațiunile montane Sinaia, Bușteni și Azuga.
Misiunile jandarmilor au vizat cu precădere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale precum şi descurajarea grupurilor de persoane cu un comportament deviant, care tulbură ordinea şi liniştea publică.
Au fost avute în vedere şi persoanele care deţineau, comercializau sau încercau să folosească materiale pirotehnice, fără a respecta normele legale în vigoare, jandarmii depistând în total un număr de 4 persoane care comercializa obiecte de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, fără a poseda autorizaţie.
Au fost descoperite și ridicate nu mai puţin de 1970 de materiale interzise, toate acestea făcând obiectul comerțului ilicit cu aceste produse.
Celor în cauză le-au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de Legea 126/1995.
Actele de constatare au fost înaintate poliției pentru continuarea cercetărilor.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…