Home Sport Transfer important pentru CSM Ploiești: Alexandru Tărâţă, de la Știința Bacău

Transfer important pentru CSM Ploiești: Alexandru Tărâţă, de la Știința Bacău

3 min read
0
0
122

Echipa de handbal masculin a CSM Ploiești a reuşit primul transfer al iernii, aducându-l de la ocupanta locului al 7-lea din Liga Naţională, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, pe Alexandru Tărâţă. Fost internaţional de juniori şi tineret, Tărâţă evoluează pe postul de extremă dreaptă şi are câţiva ani de experienţă în primul eşalon, în tricoul grupării moldovene.

Produs al clubului Ştiinţa Bacău, Tărâţă va împlini curând, pe 19 ianuarie, 25 de ani, şi vine după un tur de campionat încheiat spectaculos la formaţia pregătită de Mateo Garralda, el fiind eroul ultimei partide disputate de moldoveni pe teren propriu, cu CSM Bucureşti, la începutul lunii decembrie a anului trecut. Atunci, noul jucător al CSM-ului a înscris opt goluri în victoria cu 27-25 obţinută de Ştiinţa în faţa grupării din capitală.

Alexandru Mihai Tărâţă vine să completeze un post, cel de extremă dreaptă, pe care tehnicienii ploieşteni Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu au improvizat puţin după plecarea lui Claudiu Subţirică la HCM Constanţa, folosindu-i pe Alexandru Budui şi, la nevoie, pe Bogdan Botezatu.

Începând de mâine, timp de o săptămână, handbaliştii de la CSM Ploieşti îşi vor stabili cartierul general la Hotelul Sport, de la Cheile Grădiştei, destinaţia aleasă în această iarnă de oficialii clubului pentru pregătirea centralizată de iarnă.

Pe perioada cantonamentului, handbaliştii se vor antrena atât prin zăpadă, cât şi în sala de sport din localitate, cea care va găzdui şi un prim meci de verificare în 2015, cel mai probabil vineri după-amiază, de la ora 18.00, cu campioana HCM Constanţa, aflată în ultimele zile ale stagiului de la Cheile Grădiştei.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…