Home Local Caruţă confiscată de Poliţia Locală

Caruţă confiscată de Poliţia Locală

2 min read
0
0
62

În cursul zilei de miercuri, 14 ianuarie 2015, în jurul orei 11.00, un echipaj mobil aparținând Poliției Locale Ploiești a depistat, pe strada Moreni din zona de sud a municipiului, un bărbat care conducea o căruță încărcată cu o cantitate mare de fier vechi.

La observarea polițiștilor locali, individul s-a îndreptat cu atelajul spre strada Văii, fără a opri la somația verbală a echipajului. Acesta și-a continuat deplasarea până în dreptul imobilului cu nr. 10, moment în care a sărit din căruță și a fugit.

Din verificările întreprinse de polițiștii locali a rezultat că fierul vechi, în cantitate de aproximativ 200 kg, a fost sustras de la demolarea Hipodromului.
Vehiculul cu tracțiune animală a fost predat către reprezentanții S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., acesta fiind confiscat în conformitate cu prevederile H.C.L. Ploiești nr. 444/2011. Totodată, polițiștii locali au procedat la sesizarea lucrătorilor Secției nr. 4 de Poliție, în vederea continuării cercetărilor. (D.O.)

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Local

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…