Home Social Intervenții ale pompierilor în ultimele 24 de ore

Intervenții ale pompierilor în ultimele 24 de ore

5 min read
0
0
76

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

14.01.2015, ora 04:40 – incendiu casă particulară
În localitatea Breaza, strada Valea Târsei, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.
Au ars: acoperişul construit din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, plafoane camere de la mansardă pe o suprafaţă de cca. 40 mp, mobilierul de etaj şi tâmplăria.
Cauza probabilă: jar dau scântei – sisteme de încălzire defecte, neizolate termic corespunzător.

14.01.2015, ora 07:06 – incendiu casă particulară
În comuna Tinosu, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.
A ars:astereală lemn pe o suprafaţă de aproximativ 5 mp.
Cauza probabilă: jar sau scântei – coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

14.01.2015, ora 12:50 – inundaţie sediu instituţie
În municipiul Ploieşti, strada Mihail Kogălniceanu, echipajele de pompieri au intervenit pentru evacuarea apei în urma avariei produse la instalaţia de încălzire a imobilului şi pentru degajarea tavanului fals care risca să se prăbuşească.

14.01.2015, ora 13:35 – incendiu vegetaţie uscată
În comuna Gura Vadului, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată.
A ars:1 ha vegetaţie uscată
Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.

14.01.2015, ora 16:39 – incendiu casă particulară
În municipiul Ploieşti, strada Praga, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.
Au ars:pardoseala din lemn de la mansardă pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, s-au degradat pardoseala pe aproximativ 60 mp, elementele de amenajare interioară şi elementele de la instalaţia electrică.
Cauza probabilă: efect termic – coş de fum deteriorat.

14.01.2015, ora 18:14 – transport persoană supraponderală
În localitatea Sinaia, strada 1 Mai, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta un bărbat, în vârstă de 90 de ani, cu probleme medicale, din locuinţă la ambulanţa SAJ Prahova.

14.01.2015, ora 19:05 – incendiu pubele
În municipiul Ploieşti, strada Romulus, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de publele.
Au ars: 3 pubele şi aproximativ 120 kg gunoi menajer.
Cauza probabilă: jar sau scântei – sisteme de încălzire amplasate necorespunzător faţă de materiale combustibile.

15.01.2015, ora 03:33 – îndepărtare limitator gabarit metalic
În localitatea Azuga, DN 1 – km. 133+500, echipajele de pompieri au acţionat pentru a îndepărta un limitator gabarit metalic care prezenta pericol de prabuşire pe DN1.

Echipajele SMURD au intervenit în 31cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…