Home Administrație Motivul pentru care directorul PLP Cristi Toader a devenit director adjunct

Motivul pentru care directorul PLP Cristi Toader a devenit director adjunct

2 min read
0
0
423

Schimbări în conducerea Poliţiei Locale Ploieşti. Cristi Toader, cel care a fost directorul general al instituţiei, este de astăzi, director general adjunct al Poliţiei Locale. Toader ocupă funcţia publică generală din cadrul Poliţiei Locale prin dispoziţia primarului Iulian Bădescu.

Cristi Toader a fost acuzat, de diferite publicaţii locale, că nu are studiile necesare ocupării postului de conducere din Poliţia Locală Ploieşti. Şi asta în ciuda faptului că Toader a absolvit cursurile Colegiului Naţional de Informaţii în domeniul Ştiinţelor Militare, Informaţii şi Ordine Publică, instituţie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii. Iniţial studiile şefului Poliţiei Locale au fost considerate valabile, pentru ca ulterior Ministerul Administraţiei şi Internelor să îşi aducă aminte că SRI nu este acelaşi lucru cu MAI.

Şi cum în România, instituţiile publice nu comunică între ele, cursul absolvit de Cristi Toader nu a mai fost recunoscut şi de Ministerul Administraţiei şi Internelor, deşi printre absolvenţii acestor cursuri se numără numeroşi politicieni şi şefi de instituţii publice din ţara noastră, printre care chiar şi George Maior, directorul general al SRI.

 

  • Informare oficială – Poliția Locală Ploiești

    INFORMARE   Începând cu data de 15 ianuarie 2015, directorul general al Poliției Loca…
Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Administrație

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…