Home Administrație Informare oficială – Poliția Locală Ploiești

Informare oficială – Poliția Locală Ploiești

2 min read
0
0
471

INFORMARE

 

Începând cu data de 15 ianuarie 2015, directorul general al Poliției Locale Ploiești, dnul Cristinel Toader, ocupa funcția de director general adjunct în cadrul aceleiași instituții, ca urmare a unei dispoziții emise de primarul municipiului Ploiești. Menționăm că, la nivelul instituției funcția de director general adjunct era vacantă.

 

În cursul anului 2013, dnul Cristinel Toader a absolvit cursul organizat de Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul” în domeniul Științe Militare, Informații și Ordine Publică, cu durata studiilor de trei luni, apreciind că sunt întrunite condițiile impuse de art. 18 din Legea poliției locale nr. 155/2010.

 

Întrucât , printr-o adresă oficială – ce a ajuns la Primăria Municipiului Ploiești la începutul anului 2015, Agenția Națională a Funcționarilor Publici comunică faptul că nu pot fi recunoscute alte programe de pregătire din afara Ministerului Afacerilor Interne pentru polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice și poliției rutiere, în prezent dnul Cristinel Toader s-a înscris în prima serie din anul 2015 a cursului de formare inițială organizat de Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lacăr”  din Câmpina.

 

16.01.2015

Load More Related Articles
Load More By Redactor
Load More In Administrație

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

FC Petrolul isi vinde unul dintre cei mai buni jucatori

Dupa cum bine se anticipa, FC Petrolul isi va vinde o parte din titulari pentru a putea tr…