Home Slider Petrolul a început pregătirea în Turcia

Petrolul a început pregătirea în Turcia

4 min read
0
0
122

De astăzi, haita a început cu adevărat pregătirea, odată cu antrenamentul din această dimineață. După câteva zile de alergări ușoare și readaptare la efort, Mircea Rednic a programat o sesiune complexă, bazată în cea mai mare parte pe posesie. Tehnicianul Petrolului și-a propus să evalueze lotul în cel mai scurt timp, dorindu-și, în paralel, ca elevii săi să se obișnuiască rapid cu metodele sale de lucru. Buna dispoziție nu lipsește, însă antrenorul galben-albaștrilor le-a cerut jucătorilor să fie receptivi la tot ce le cere, iar comenzile sale și ale staff-ului sunt respectate cu strictețe. Împărțiți în două echipe, petroliștii au executat mai multe exerciții de posesie, cu diferite teme, sesiunea încheindu-se cu un joc la 3 porți pe jumătatea terenului. Până atunci, cei 3 portari au lucrat sub comanda lui Cătălin Grigore, exercițiile specifice solicitându-i la maximum. Fiecare dintre jucători dorește să-l impresioneze încă de la început pe Rednic, iar jocurile din finalul antrenamentelor reprezintă, deocamdată, cel mai bun prilej, astfel că miuțele stârnesc pasiuni aprinse, completate cu execuții pe măsură.

A început campionatul! Pe PlayStation.

Seara, după cină, petroliștii se relaxează jucând fotbal pe PlayStation, cei mai mulți dintre ei fiind implicați într-un campionat ce a debutat încă de joi seară, odată cu sosirea în Antalya. Filip, Astafei, Cobrea, Nepomuceno și Tamuz sunt dintre cei mai impătimiți, iar ”antrenorii” de ocazie manevrează consolele dând în același timp și indicații, agitându-se, dar cele mai haioase momente le reprezintă reacțiile vehemente la deciziile arbitrilor.

Alcenat sosește mâine seară

Fundașul dreapta al Petrolului va ajunge sâmbătă seară în Antalya, după ce a primit permisiunea conducerii de a veni direct în primul cantonament al iernii. La început, Alcenat va avea un program separat de pregătire, de readaptare la efort, și abia după aceea va intra la antrenamente alături de ceilalți colegi. Chiar și în aceste condiții, internaționalul haitian va atinge parametrii fizici optimi până vinerea viitoare, când se va disputa primul amical contra lui Neftci Baku.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…