Home Social Ambasadorul Marii Britanii în România vine, miercuri, la Ploiești

Ambasadorul Marii Britanii în România vine, miercuri, la Ploiești

3 min read
0
0
76

Camera de Comert si Industrie Prahova organizează miercuri, 21 ianuarie 2015, incepand cu orele 10.50, la sediul sau din Ploiesti, str. Cuza Voda nr.8 – Sala Europa, un eveniment special, bivalent, care deschide anul acesta seria de vizite la nivel inalt ce au loc in mod constant in judetul nostru.
Astfel, la invitatia CCI Prahova, E.S. Domnul Paul Brummell – Ambasadorul Marii Britanii in Romania va efectua o vizita de lucru in judetul nostru pentru a cunoaste potentialul economic si de afaceri local, dar si oportunitatile oferite de companiile prahovene interesate sa dezvolte relatii cu Marea Britanie.
In acelasi timp, o alta componenta importanta a evenimentului va fi prezentarea Scolii Britanice de la Bucuresti – British School of Bucharest, care va fi reprezentata de Dl. Matthew Cox si Dl. Simon Lambert, Directori. Scoala Britanica de la Bucuresti este o unitate de invatamant international care furnizeaza in Romania servicii de invatamant cu o curicula britanica. Unica la nivelul scolilor care functioneaza in Bucuresti, Scoala Britanica are intreaga echipa de cadre didactice vorbitori nativi de limba engleza, cu o excelenta experienta de predare a curiculei britanice. Sistemul de invatamant, focusat pe dezvoltarea in sistem integrat a copilului – dupa model britanic, permite Scolii Britanice sa adapteze programul educational dupa cerintele si necesitatile fiecarui elev.
In plus, pentru a facilita accesul familiilor la aceasta scoala prestigioasa, Scoala Britanica va deschide in septembrie 2015 un internat pentru elevii cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani care vor beneficia de o educatie britanica de elita ce le va permite deschiderea orizonturilor si posibilitatilor viitoare.
Functionand sub atenta monitorizare si inspectie a Inspectoratului Scolilor internationale, Scoala Britanica de la Bucuresti deschide drumul catre universitatile britanice de top, precum si catre cele din alte tari ale lumii. Calificarea obtinuta dupa un ciclu complet de invatamant de 13 ani – nivelul A, este recunoscuta la nivel international si faciliteaza accesul
in cele mai multe universitati ale lumii.

Au fost invitate autoritati locale, companii interesate in dezvoltarea unei relatii de colaborare cu Marea Britanie, firme cu capital britanic, firme multinationale dar si persoane care doresc sa afle mai multe informatii privind oportunitatea de a beneficia direct sau indirect de serviciile Scolii Britanice de la Bucuresti.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…