Home Slider CNADR promite 50 km de autostrăzi

CNADR promite 50 km de autostrăzi

2 min read
0
0
107

CNADNR plănuieşte finalizarea a 50 de kilomeri noi de autostradă în toată ţara, iar pentru autostrada Bucureşti-Ploieşti fiind estimaţi doar 3 kilometri, alţi 5,5 kilometri rămânând de construit.
Ministerul Transporturilor, prin CNADNR, se angajează să construiască, în acest an, trei kilometri din secţiunea 1 a autostrăzii Bucureşti – Ploieşti, în lungime totală de 19 kilometri. Alţi 5 kilometri mai rămân de realizat pentru ca Bucureşti-Ploieşti să fie completă şi dată în folosinţă pe toată lungimea ei. Practic, nici în acest an Autostrada A3 nu va fi adusă până în Bucureşti, cartierul Pantelimon, şoferii fiind nevoiţi să ajungă pe acest traseu printr-un ocol semnificativ pe Centura Bucureştiului.

Lucrările pentru această porţiune de autostradă sunt finanţate de la bugetul de stat. Proiectarea şi execuţia autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, secţiunea 1 Bucureşti-Moara Vlăsiei, între km 0 şi km 19+500 sunt contractate de către JV Pizzarotti-Tirrena Scavi. Bugetul alocat pentru aceste lucrări este de 45 de milioane de lei.

La jumătatea anului trecut, conducerea CNADNR estima că lucrările pe toţi cei 8,5 kilometri ai „ciotulului” de autostradă rămas de construit din Bucureşti-Ploieşti vor fi finalizate până în toamna lui 2015. În prezent însă, aceste planuri nu mai sunt de actualitate.

Continuare aici.

  • Prins pe autostrada A3 cu 204 km/h

    Un bărbat, care conducea cu 204 km/h pe autostrada București – Ploiești, a fost prins, azi…
  • Ieșire de pe Autostrada A3, la Gherghița

    După ce autostrada care leagă Ploiestiul de Capitala a fost construită cu mari întârzieri …
Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…