Home Sport Dee Brown a plecat de la CSU Asesoft

Dee Brown a plecat de la CSU Asesoft

2 min read
0
0
64

În preziua partidei cu Valencia Basket, din „Last 32”, oficialii clubului ploieștean și fundașul american Dee Brown au hotărât de comun acord rezilierea înțelegerii scadente la finalul acestui sezon. Conducătorul de joc în vârstă de 30 de ani, principalul pasator al actualei ediții din EuroCup, a primit o ofertă de nerefuzat din partea unei formației bulgare Lukoil Academic, care a insistat pentru ca mutarea să se producă încă din această săptămână.
”Mutarea lui Dee Brown s-ar fi putut produce la finalul aventurii noastre în EuroCup, dar insistența echipei care l-a ofertat și ideea de a începe reconstrucția echipei în perspectiva bătăliilor interne care vor urma, în Cupa României și play-off-ul Ligii Naționale, au făcut ca acest transfer să aibă loc mai devreme”, a precizat Ionuț Georgescu, președintele executiv al CSU Asesoft.
În sezonul actual, Dee Brown a bifat medii de 14.7 puncte, 3.4 recuperări și 9.1 pase decisive, în Liga Națională, și de 12.4 puncte, 3.3 recuperări și 8 pase decisive, în EuroCup. Americanul nu va evolua în jocul de la Valencia, conducerea clubului ploieștean urmând să anunțe și alte mutări în zilele ce vor urma.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…