Home Slider Imigranti clandestini intr-un hypermarket din Ploiești

Imigranti clandestini intr-un hypermarket din Ploiești

1 min read
0
0
188

Doi barbati din Afganistan intentionau sa ajunga tocmai in Germania, ascunsi printre castraveti. Fugarii erau inghetati si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Apoi, amandoi au dat explicatii in fata politistilor.
Cei doi tineri s-au urcat in camion si au stat ascunsi timp de trei zile, printre castraveti. Ei ar fi vrut sa ajunga in Germania, dar drumul lor s-a oprit intr-o parcare din Ploiesti, unde soferul trebuia sa descarce marfa.
Anchetatorii nu exclud ca strainii sa fi avut o intelegere cu soferul si sa fi platit pentru drum. Cei doi tineri au tremurat serios de frig, in timpul calatoriei. Abia se mai puteau misca din cauza degeraturilor.
Dupa ce au primit ingrijiri medicale, tinerii au ajuns la politie, unde au fost audiati pret de cateva ore. Ei au cerut azil in Romania si au fost gazduiti deocamdata la Centrul pentru Custodie Publica din Otopeni, aflat in subordinea Inspectoratului General pentru Imigrari. Ramane de vazut care va fi soarta lor – daca vor fi trimisi inapoi in Afganistan sau vor putea ramane la noi in tara.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…