Home Monden Loredana aduce REVERIA la Ploiești!

Loredana aduce REVERIA la Ploiești!

4 min read
0
0
188

A fost “Dragoste”, a fost “Magic”, însă 2015 va genera “Reveria”! Loredana pornește, pentru al treilea an consecutiv, într-un mega turneu național. “Reveria” Loredanei ajunge în Ploiești, miercuri, 11 martie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Mii de fani vor visa împreună cu Diva absolută a României de-a lungul a 16 concerte, care vor avea loc în 14 orașe din țară plus Chișinău.
“Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toți fanii mei din toată țara!! Reveria va călători prin toată România și la Chișinău începând cu 23 februarie până pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea Agurida, de dansatori și invitați speciali în cea mai tare producție artistică a anului – Reveria!!! Un spectacol unic și irepetabil! De abia aștept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, așa că rezervați-vă locul din timp!
Pe curând,
Dragoste,
Loredana”
Show-ul “Reveria”, pe care Loredana l-a susținut pe 25 octombrie și la cererea publicului pe 26 octombrie, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii si presa de specialitate: „Loredana este la ora actuală, probabil, cea mai bună artistă din România”; “e ceea ce americanii numesc one woman show, o artistă complexă şi completă, capabilă să se muleze pe diferite stiluri şi să-şi surprindă necontenit publicul (…) A fost un spectacol grandios, care a avut toate elementele unui adevărat musical în mai multe acte”; “show-ul lui Lori a fost magnific, intens, strălucitor (…) Jos pălăria, Lori din Onești, ai putea să dai lecții de teoria spectacolului artiștilor din România.” – din cronicile spectacolului “Reveria”.
Loredana le oferă și în acest an românilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internațională, o producție magnifică, unică în România. Abandonează-te celui mai frumos vis și trăiește “Reveria”! În Ploiești, show-ul Loredana va avea loc miercuri, 11 martie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele se găsesc la agenția de bilete a sălii de spectacol și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, blt.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de 100 de lei categoria VIP, 80 de lei categoria I și 60 de lei categoria a II-a.

Load More Related Articles
Load More By mirela
  • Bătaie ca la Craiova!

    Bătaie ca în filme într-un sens giratoriu din Craiova. Patru persoane au transformat strad…
  • Elena Gheorghe, goala in Playboy!

    Elena Gheorghe s-a imbracat mereu provocator, insa niciodata nu a depasit limitele bunului…
Load More In Monden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…